Böckerna bakom de populära tv-serierna och filmerna

Vet du att Harlequins böcker finns som tv-serier och filmer på Netflix och andra streamingstjänster?


Bläddra ner och upptäck utbudet, välj formatet som passar dig - pocket, e-bok eller ljudbok.

Virgin river

Virgin River

Melinda en sörjande specialistsjuksköterska söker en nystart i livet. Hon ser en jobbannons och en chans att fly sitt gamla liv och flyttar från storstaden LA till småstaden Virgin river i norra Kalifornien i förhoppning att komma vidare i livet. Nystarten visar sig bli en kulturkrock där besvikelserna hopar sig men så möter hon den före detta marinsoldaten Jack och allt vänds uppochned. Böckerna bakom Netflix serien är baserad på Robyn Carrs populära romanserie Virgin River.

För att se på Virgin River på Netflix klicka här!

Köp böcker ur serien Virgin River
Sweet magnolias och Chesapeake shores

Sweet Magnolias

När Maddie blir lämnad av hennes make för en yngre kvinna som dessutom visar sig vara gravid faller hennes tillvaro samman. Nyskild och arbetslös tvingas Maddie att skapa sig ett nytt liv för sina tre barn. Till sitt stöd har hon sina bästa vänner.

Sherryl Wood böcker står bakom dessa två högt rankade Netflix-serierna. Bestående vänskap och familjen är alltid centrala teman i hennes böcker vilket är tydligt märkbart i dessa två serier.

För att se på Sweet Magnolias på Netflix klicka här!


.

Chesapeake Shores

Efter en skilsmässa beslutar sig den framgångsrika affärskvinnan och numera ensamstående mamman Abby att återvända till sin hemstad som hon lämnat för så många år sedan för ett liv i New York. Abby börjar att ifrågasätta hennes livsval och kanske en flytt tillbaka till Chesapeake Shores småstadsliv kan vara den miljöomställningen hon och hennes två döttrar behöver men det innebär också att hon tvingas möta personer från hennes förflutna inklusive hennes första kärlek Trace.

För att se på Chesapeake Shores på Netflix klicka här!

Köp böcker ur serien Chesapeake Shores
Sullivans crossing

Sullivan´s Crossing

Serien som tar dig med på en oförglömlig resa genom kärlek, äventyr och gemenskap! Följ med till den charmiga staden mitt i det vackra Colorado. I Sullivan´s Crossing får du uppleva en gripande berättelse om människor som söker försoning, kärlek och en ny början. Intrigerna vävs samman med den fantastiska naturen som omger staden, och varje karaktär bär på sin egen unika historia som kommer att röra vid ditt hjärta.

Böckerna bakom tv-serien är baserad på Robyn Carrs romanserie med samma namn.
Köp böcker ur serien Sullivan´s Crossing
Cedar cove

Cedar Cove

Olivia Lockhart blir erbjuden en tjänst som en federal domare. Nu står hon inför ett vägskäl, att tacka ja till ett drömerbjudande men det innebär också att hon behöver lämna sin älskade hemstad och alla dess kära invånare. Vi får följa livet i småstaden och Olivias utmaning att balansera karriären med familjelivet och kärleken.

Böckerna bakom tv-serien är baserad på Debbie Macomber romanserie med samma namn.Filmer

Du hittar My perfect romance på Netflix, klicka här!

Du hittar Christmas wedding planner på Netflix, klicka här!

Fler Harlequin upplevelser

Art of Falling in Love

After the Storm

Love Alaska

Love in Harmony Valley

För att se på The Beach house klicka här!

För att se på The Beach house klicka här!