Om Harlequin

Harlequin är världsledande på romantiska böcker. Den första Harlequinboken kom ut i Norden 1979 och sedan dess har vi erbjudit läsarna tiotusentals böcker inom romance och feelgood. I Sverige, Norge, Finland och Danmark publiceras varje år över 1 000 Harlequin-titlar. Internationellt finns Harlequin i 30 länder och på 15 olika språk.

Våra viktigaste värdeord är:

Passionerade – Harlequin är ren passion. Det blir så med passionerade författare, berättelser och läsare. Och vi som jobbar här älskar vårt jobb och våra böcker.

Tillgängliga – Vi finns alltid nära till hands. Berättelserna finns i många format och där läsarna handlar, i butik och online. Vi är aldrig längre än ett samtal eller meddelande bort och våra berättelser är lätta att ta till sig och tycka om.

Personliga – Vi bygger nära, personliga och långsiktiga relationer med läsare, författare och återförsäljare. Vi är välkomnande, familjära och öppna. Vi är måna om allas lika värde – både utanför och innanför företaget.

Nyfikna – Vi har ett öppet sinne till nya möjligheter och utmaningar. Vi söker ständigt efter nya författare, berättelser och affärsmöjligheter – och efter att fortsätta utveckla oss själva och vår verksamhet.

Vår utgivning är bred och varje månad ger vi ut nya böcker i våra bokserier Romantik, Läkarromaner, Historisk, Passion, Antologi, Silk, Nora Roberts och Dare.

Oavsett vilken Harlequin du väljer kommer den väcka lust till mer läsning. Vi utlovar alltid himlastormande kärlek, storslagen dramatik och vacker romantik – och naturligtvis ett lyckligt slut! Harlequin är det självklara valet för tidlös romantik.