Leverans- och returinformation

Leverans

Vi skickar alltid en orderbekräftelse i samma stund som en beställning är lagd. Dina böcker skickas direkt hem till din brevlåda. Vid större beställningar skickas dina böcker i flera paket och de kan komma fram olika dagar. Större beställningar kan komma skickas med FedEx. Vänligen notera att vi endast levererar till den folkbokförda adressen där du bor. OBS! Leverans endast inom Sverige.

Leveranstid

Vi strävar efter att leverera din beställning inom 6-11 arbetsdagar från det att vi har behandlat din order. Vänligen notera att leveranstiden kan förlängas beroende på PostNords leveransdagar. Vi reserverar oss för slutförsäljning, lagerhållning hos våra leverantörer samt eventuella prisfel.

Reklamation och retur

Vid ånger betalas returportot av kunden (se till att medföljande följesedel är kvar i paketet vid retur). Vid fel på vara eller leverans, kontakta vår kundservice. Ångerrätten omfattar inte nedladdningsbara e-böcker som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

Böcker saknas i leveransen

Om en bok står med som levererad på din faktura men ej finns med bland de levererade böckerna, ber vi dig kontakta vår kundservice. OBS! Om du har gjort en större beställning så kan dina böcker komma fram olika dagar.

Jag har inte fått mina böcker

Om du inte fått dina varor inom utlovad leveranstid, kontakta vår kundservice.

Jag har fått fel bok/trasig bok

Kontakta vår kundservice så skickar vi rätt/ny bok till dig.