Banner Topplistor
Här har vi samlat våra populäraste pocketböcker, hitta dina favoriter.
Banner med rosor med titeltexten topplista Historisk.

Älskar du kostymdrama så som Downton Abbey och Familjen Bridgerton? Då kommer du definitivt vilja läsa våra Historiska Romaner! Dröm dig tillbaka i tiden och upptäck en helt ny värld av vackra miljöer, eleganta kostymer, dramafyllda kärleksrelationer och djupa intriger. Varför inte börja med att kika på våra toppsäljande böcker:

Banner med hjärtan med titeltext topplista.

Om du är en hopplös romantiker som tror på idén om sann kärlek, kommer du bli kär i vår serie Romantik. Här har vi samlat in våra godbitar som är fyllda med romantik, kärlek och självklart - lyckliga slut!

Banner med en strand med titeltext topplista.

Silk är Harlequins egna feelgood serie! Här lovar vi att du blir underhållen, får en härlig hjärtevärmande känsla och ett leende på läpparna. Silk-serien är vår populäraste serie med författare som Robyn Carr och Brenda Novak, så de här böckerna vill du inte missa:

Banner med ett vetefält med titeltext topplista.

Nora Roberts – drottningen av Romance är en av tidernas stora författare med mer än 200 utgivna böcker. Den populära amerikanska bästsäljarförfattaren skriver för kvinnor och om kvinnor och har sålt över 500 miljoner exemplar världen över. Här har vi samlat hennes populäraste verk:Banner med en kvinna med titeltexten topplista.

Låt dig förföras av hemliga förälskelser och heta möten i en värld av makt, lyx och passion. Nedan hittar du våra mest sålda böcker ur serien Passion.

Banner med läkarpersonal med titeltexten topplista.

Liv, död och kärlek på jobbet. Romance i sjukhusmiljö med pulshöjande situationer där glödhet åtrå ofta uppstår när adrenalinet fortsätter pumpa genom ådrorna. Här hittar du våra mest efterfrågade läkarromaner.

Banner med eldflammor med titeltexten topplista.

Sugen på heta berättelser som innehåller handlingar du bara kan fantisera om? Då är Dare något för dig. Nedan hittar du populär erotisk romance med fokus på kvinnlig lust och njutning när det är som bäst.

Banner med en vinterskog med titeltexten topplista.

Här hittar du de bästsäljande spänningsböckerna inom deckar- och thrillergenren, riktiga nagelbitare som du kommer att ha svårt att lägga ifrån dig.

Banner med titeltexten topplista författare.

Robyn Carr

Hon har legat etta på New York Times bästsäljande författar-lista och har skrivit succéböckerna i serierna Virgin River och Grace Valley. Hennes förmåga att kombinera småstadsromantik med starka hjältinnor som lyfter känsliga frågor som rör kvinnor har gjort henne till en favorit hos läsarna.


Sarah Morgan

Är en person med en intressant yrkeskarriär, har en aktiv livsstil och där familjen har en central plats i hennes liv. När hon inte åker skidor eller är ute i naturen så skriver hon kärleksromaner som hon fyller med nya karaktärer och lyckliga slut. Hon har sålt mer än 18 miljoner bokexemplar världen över och här har vi samlat några av hennes guldkorn:

Susan Mallery

New York Times bästsäljande författare som sålt över 25 miljoner böcker världen över. Hon skriver känslomässigt övertygande och humoristiska romaner om kvinnors liv och deras relationer. Ta del av hennes succéböcker: