Gratis e-böcker!


På denna sida har vi samlat riktiga pärlor till böcker från våra mest populära serier som du får ladda ner kostnadsfritt när du blir prenumerant på vårt nyhetsbrev.

Kanske har du aldrig testat e-böcker tidigare eller vill prova en ny serie? Varsågod att ladda ner de utvalda böckerna utan kostnad!


Länk till nedladdning av kostnadsfria e-böcker!

Efter att du lämnat din mailadress får du nedladdningslänken för dina kostnadsfria e-böcker.


Vad våra kunder säger om varför de föredrar e-böcker:

"Ett miljövänligt val"


"De kan läsas direkt när man beställt dem, de tar ingen plats i bokhyllan och man har dem alltid med sig i sin telefon eller läsplatta."


"Jag har försämrad syn, de är så mycket lättare att läsa genom att man kan öka textens storlek"


"Att kunna läsa i sängen utan lampa tänd."


"Älskar böcker och har svårt att göra mig av med några, läser dem gärna flera gånger, men nu börjar utrymmet ta slut och jag vill inte sluta läsa."


Nedan kan du läsa mer om serierna och titlarna som du får tillgång till. 

Har du läst alla böcker av Jane Austen och sträcktittat på Downton Abbey? Då kanske serien Historisk är något för dig. Res i fantasin till en svunnen tid, då gentlemännen var artiga och kvinnorna kyska. Eller?

Gården vid floden av Louise Allen

Gabrielle Frost vet att oavsett vilken man hon gifter sig med så kommer hon att tvingas överlämna kontrollen över sin älskade vingård i Portugal till sin make. Det är en risk hon inte tänker ta om hon så måste avstå från barn! Så när Nathaniel Graystone, earlen av Leybourne, anländer får Gabrielle en idé. En djärv sådan. Hon vet att han redan varit gift och inte vill göra om det misstaget, men tänk om han, en före detta soldat, med sitt mod, sin styrka och äventyrslust, skulle kunna bli far till hennes barn?

I serien Romantik hittar du allt från ljuv romans till blixtrande förälskelse. Historierna utspelar sig världen runt och i alla miljöer. Det här är böckerna för dig som älskar moderna kärlekssagor.

Den gnistrande flamman av Dani Collins

Cami Fagan kan inte förstå varför hon avskedats från sitt nya jobb. Tills hon får veta vem som äger företaget: Dante Gallo, en stenrik sicilianare som hennes far står i skuld till. Men lika chockad blir hon över den passion som hastigt flammar upp mellan dem. En passion som dock kan få långtgående konsekvenser. För det som börjar som en hämndaktion ser ut att binda dem vid varandra för alltid ...

I serien Passion bjuds du på brinnande begär, dramatiska vändningar och tuffa kvinnor som inte är rädda att ta för sig. Champagne, limousiner och röda rosor – våra heta böcker har allt! Och lite till …

Tio långa år av Joss Wood

Striden mellan deras mor- och farföräldrar satte rejäla käppar i hjulet för Daniel Claytons och Alexis Slades tonårsromans. De tio år som passerat har inte reparerat skadan mellan släkterna, och inte heller fått Alexis heta känslor att svalna. Så när hon möter Daniel på nytt och passionen fullkomligt sprakar måste hon ge sig hän. Och hon märker snart att Daniels känslor för henne är minst lika starka. Frågan är om de den här gången kommer att vara lojala med sina familjer, eller med sina egna hjärtan?

I våra Läkarromaner får du följa med på adrenalinfyllda arbetspass där heta blickar utbyts i sjukhuskorridoren och operationssalen. Men här finns också ett och annat sår som ska läkas och hjärtan som behöver väckas till liv.

Ett oslagbart team av Alison Roberts

”Lita aldrig på en man”, hade Summer Pearsons mamma sagt till henne åtskilliga gånger efter faderns svek. Så när den attraktive läkaren Zac Mitchell börjar arbeta i hennes team på helikopterbasen väljer hon att bemöta honom med iskall kyla. Men ödet verkar vilja annorlunda, Summer och Zac dras till varandra med en oemotståndlig kraft. Precis när hon är på väg att ge efter för kärleken hinner dock det förflutna i kapp dem …


Länk till nedladdning av kostnadsfria e-böcker!


Efter att du lämnat din mailadress får du nedladdningslänken för dina kostnadsfria e-böcker.