Våra läsare är det viktigaste vi har och vi vill bidra till er läsglädje! Sedan 1979 har vi på Harlequin gett svenska och nordiska läsare möjligheten att läsa verklighetsflyktiga romantikberättelser, med böcker skrivna av kvinnor för kvinnor! Självklart är vårt största syfte att ge er glädje, läsro och avkoppling i vardagen med våra romantikböcker. Här har vi samlat omdömen från våra läsare och deras unika berättelser om Harlequin!
Såhär tycker våra läsare Ta del av våra kunders omdömen och vilken Harlequin-serie de helst läser!

Kundberättelser

Berätta om ditt första minne av Harlequin!
Jag hittade Harlequinromaner hemma hos farmor när jag var ung. Jag läste om böckerna varje gång vi åkte dit och sedan många år finns de faktiskt i min bokhylla. Det är bland annat ”En bit av himlen” av Susan Napier. Den tillhörde Harlekin Special och är från 1987, då var jag 12 år. Mycket spännande läsning för en 12-åring!

Sedan dess har jag återkommande läst många fler Harlequinromaner. Jag rekommenderar Harlequin till den som söker romantisk läsning från ett stort urval av författare samt varierande grad av hetta!

- @krimkolan på Instagram, 47 år

Berätta om ditt första minne av Harlequin!
Mitt första minne av Harlequin var på ett sällsynt besök hos min farmor. Vi hade inte bra kontakt, men vid just detta tillfälle fick vi faktiskt titta bland hennes böcker i sovrummet! Jag var ca 9 år och slukade alla böcker jag kom åt så självklart blev jag intresserad av de fina, målade omslagen som fanns på Harlequin-böckerna. Dessutom var de inte så tjocka, så jag tänkte att de borde passa mig.

När farmor fick se mitt val blev hon irriterad och sa åt mig att jag fick välja något annat, de böckerna var inte för barn… Förstår ni min besvikelse?! (Ärligt talat tror jag att hon hade rätt, men det tänker jag aldrig erkänna, haha.)

- Emma, 36 år

Berätta om ditt första minne av Harlequin!
Jag kom i kontakt med Harlequin genom min mormor, men då läste jag inte böckerna. Men nu i vuxen ålder läser jag dem frekvent, helst serierna Silk och Harlequin historisk för att få en verklighetsflykt. Framförallt har jag verkligen fallit för Virgin River-böckerna!

Jag brukar välja bok utefter vad jag mest längtar efter. Helst av allt skulle jag alltid vilja ha en Virgin River-bok eller en annan bok av Robyn Carr att varva med. Annars gillar jag också Susan Wiggs, Susan Mallery och Brenda Novak och på senare tid även Bronwyn Scott. Historiska böcker och kärleksromaner har länge intresserat mig.


- Jenny, 47 år

Berätta om ditt första minne av Harlequin!
Jag har tidigare läst Harlequin böcker men på senare tid återupptäcktes mitt intresse för Harlequin via deras Instagram. Läkarromaner började jag läsa för 15 år sedan ungefär. Jag jobbar som undersköterska på ett äldreboende och drömmer om att jobba på sjukhuset. Man lär sig mycket nytt av att läsa läkarromaner, och fastnar för böckernas fina miljöer och underbara karaktärer.

Varför jag älskar att läsa just läkarromaner är för att ända sen jag var yngre så älskade jag att se på Cityakuten. Jag var speciellt förtjust i George Clooney som spelade dr Doug Ross. Jag är inte rädd för blod och tycker om sjukhusmiljön, och berättelser om att åka till andra länder och hjälpa folk som kanske inte har råd med läkarhjälp, sjukhusvård och så vidare.

- Evelina, 37 år

Älskar du att läsa våra böcker och vill dela med dig av dina läsupplevelser?

Lämna gärna en recension om våra böcker, serier och författare!