Banner för Sommarböcker

Upptäck Sherryl Woods populära bokserie!

Möt Maddie, Dana Sue och Helen - tre kvinnor från South Carolina som har varit bästa vänner sedan gymnasiet, och följ med i livets och upp- och nedgångar i deras hemstad Serenity. Tillsammans stöttar kvinnorna varandra genom svåra stunder, kärleksrelationer, karriärsval och familjen, och reder gärna ut sina problem över några margaritas.

BÖCKER

En miniserie som består av fyra delar

Sweet Magnolias böckerna finns i dagsläget att läsa som e-böcker och pocket. De två första delarna finns endast som e-bok, och del tre samt 4 finns även i pocketformat.

Böckerna har kommit ut i följande ordning:

(1) Välkommen till Serenity, finns som e-bok
(2) En skymt av himlen, finns som e-bok
(3) Som en familj, finns som pocket och e-bok
(4) När vingarna bär, finns som pocket och e-bokSherryl Woods är författaren bakom serien, men hon har skrivit andra serier som Chesapeake shores och Seaview Key. Ett centralt och återgående tema i hennes böcker är bestående vänskap och familjerelationer - och såklart en dos av kärleksdrama. Just Sweet Magnolias är den enda serien som har filmatiserats på Netflix - mer om tv-serien hittar du längre ner!

LJUDBÖCKER

Alla fyra delar finns som ljudböcker

För dig som föredrar att lyssna på Sweet Magnolias serien så finns alla fyra böcker som ljud på Storytel. Böckerna är upplästa av Mimmi Kandler, och finns också som e-böcker.

Titta på Sweet Magnolias

Sweet Magnolias finns även som tv-serie på Netflix! I dagsläget har två säsonger släppts, men en tredje är på väg! Enligt källor så släpps säsong 3 under sommaren 2023.


Den första säsongen av serien släpptes av Netflix i maj 2020. Det var vår första introduktion till bästa vännerna Maddie, Dana Sue och Helen. När Maddie blir lämnad av hennes make för en yngre kvinna som dessutom visar sig vara gravid faller hennes tillvaro samman. Nyskild och arbetslös tvingas Maddie att skapa sig ett nytt liv för sina tre barn. Till sitt stöd har hon sina bästa vänner som har fått smeknamnet "Sweet Magnolias" sedan barndomen, bestämmer sig för att påbörja ett nytt projekt tillsammans. De köper ett gammalt hus och renoverar det till ett fantastiskt spa.