Banner för Sommarböcker

Nu startar vi julmyset!

December innebär jul, glädje och kärlek! Omfamna julmyset med oss genom att läsa våra nysläppta julromaner, lyssna på mysiga ljudböcker och titta på sagolika julfilmer! Vi har även listat alla fantastiska decemberkampanjer nedan - så att du kan planera dina julklappsköp till familj och vänner!

Här hittar du alla kampanjer för december 2022!

Kampanjer i tidskriftsbutik

• Plastkampanj för serien Läkarromaner - Köp 2 böcker och betala för 1. Gäller under hela december i alla butiker.
• Exklusiv kampanj på ICA Maxi - Köp 3 böcker och betala för 2 (gäller endast under vecka 49 - 50)


Kampanjer på vår webbshopp

• Vecka 48 - 30% rabatt på Harlequin Passion
• Vecka 49 - 30% rabatt på Harlequin Romantik
• Vecka 50 - 30% rabatt på Harlequin Historisk
• Vecka 51 - 30% rabatt på Harlequin Silk
• Vecka 52 - 25% rabatt på allt i vår webbshopp


Psst... Vi kommer att ha en rolig jultävling på vår Instagram i början av december! Följ oss på Instagram och delta för chansen att vinna ett julbokspaket.

Redaktionen tipsar om julböcker!

Två nya julromaner du inte vill missa!

Snöfall och varma kyssar av Susan Mallery

"Den här boken är en julig, förtrollande småstadsromantik med fokus på två systrar och deras olika vägar till ett lyckligt slut. Boken är del 1 i den nya miniserien 'Wishing Tree' och är en julroman med massor av humor, förtjusande karaktärer och en småstad du gärna hade velat besöka!"

Snökungen av Carol Arens

"En charmig och hjärtevärmande julroman med en hel del spänning och oväntade vändningar i 1800-talsmiljö!"

Bläddra bland årets nya jultitlar

Se hela utbudet av våra julböcker!

Kyssar under misteln, romantiska äventyr i snön och heta möten i vinterstugan! Det finns massor av guldkorn för dig att upptäcka bland våra jultitlar.

Det var åratal sedan Rohan lovade Elise att komma hem till jul, och hon väntar än. Men en dag, när Elise i tjänsten rycker ut på en dramatisk räddningsaktion i Banffs snötäckta berg, möter hon sin älskade Rohan på nytt. Hon blir helt paff när det visar sig att han inte har något minne av deras förflutna. Finns det trots allt en chans att det är i år han kommer hem till jul?

När nyhetsankaret Emery Bliss gör slut med sin pojkvän hämnas han på värsta tänkbara sätt. Med livet – och självkänslan – i spillror lämnar hon allt och flyr till tryggheten och anonymiteten i Silver Springs. Det hon minst av allt önskar sig nu är en ny relation, men när hon stöter ihop med Dallas Turner, en bekant från tonårstiden, ser hon något hos honom som många andra har missat. Bergsklättraren Dallas är inte det minsta bekväm med att vara tillbaka i hemstaden över julen. Han föredrar att vara ensam, på väg uppför en brant klippvägg, framför att behöva hantera andra människor. Men mötet med Emery får honom för första gången att vilja kämpa för att bli fri från det förflutnas demoner. Båda har siktet inställt på en lugn och ensam jul, men kanske är gnistorna mellan dem så starka att lågan kan brinna för alltid?
Becca Timm har en känsla av att hennes pojkvän tänker fria till henne. Men innan hon vet om hon kan svara ja måste hon lösa något ur sitt förflutna: de ouppklarade känslorna hon har för sin collegepojkvän Denny som lämnade henne när han blev inkallad.

I hopp om att kunna reda ut sina tankar följer Becca med sin bror på en jaktresa med hans killkompisar. De stannar till i Virgin River, den stad som har blivit Dennys nya hem. Men efter att en olycka gör det omöjligt för henne att ta sig tillbaka måste hon stanna i Virgin River tills hon är bättre. Och där finns ju Denny som kan ta hand om henne. Medan julen närmar sig börjar Becca inse att det som fanns mellan henne och Denny var mer än bara en förälskelse, och att den enda julklapp hon vill ha är honom.

En tidigare utgiven ljudboksfavorit!


Äntligen är Jason tillbaka igen. Hans barndomsstad är sig lik efter alla år. Frågan är om allt annat också är oförändrat? Finns Faith kvar, kvinnan han aldrig slutat tänka på, aldrig slutat älska? Och är hon beredd att ta emot hans kärlek? Allt han önskar är att de åtminstone ska få en jul tillsammans ...

Varva läsningen med våra härliga och humoristiska julfilmer som är baserade på Harlequinromaner!

Christmas wedding planner

Den här härliga julfilmen är en romantisk komedi som bjuder på spänning när en privatdetektiv av en hemlig uppdragsgivare ska ta reda på om brudgummen håller hemligheter inför det väntande julbröllopet. Bröllopsplaneraren råkar också vara syster till bruden, och hon blir snabbt indragen i detektivarbetet.

Klicka här för att se Christmas wedding planner på Netflix

Christmas with a view

En mysig julfilm med mycket fokus på matlagning, och kärlek såklart! Här får du träffa en krögare och en kändiskock som står för tuffa utmaningar i deras karriärer och i relationenKlicka här för att se Christmas with a view på Netflix!