Banner för Sommarböcker

Nu har vi fyllt på med böcker av den populära bokserien Virgin river! Passa på att läsa de i samband med att säsong 5 streamar.

Bokserien består av nitton delar och finns nu att läsa i alla önskvärda format Virgin River är baserad på bokserien av författaren Robyn Carr och är en succé på Netflix. I oktober 2023 släpptes säsong 5 på Netflix!
Det är en hjärtevärmande berättelse om Mel, en ung änka som brinner för sitt arbete som sjuksköterska och barnmorska. Efter att ha förlorat sin make, lämnar hon det stressiga storstadslivet och flyttar till Virgin River - en pittoresk småstad norr om Kalifornien. Omgiven av småstadslugnet, naturen och lokalbornas gästvänlighet börjar Mel sitt nya liv. I serien möter du älskvärda och charmiga karaktärer (till och med griniga Doc!).

Bläddra bland alla Virgin River titlar

FINNS SOM BÖCKER, E-BÖCKER OCH LJUDBÖCKER

Virgin River är en bokserie som består av 19 delar och går att läsa som både pocket, e-bok och ljudbok!

Alla titlar finns att läsa som e-böcker och nu har vi fyllt på i pocketformat! Det går även bra att läsa Virgin River som e-bok och ljudbok på streamingtjänster!

Titlarna i Virgin River kan läsas i följande ordning:

(1) När solen går upp

(2) Där livet väntar

(3) Viskningar i vinden

(4) När snön faller

(5) En plats för lycka

(6) Dagar av längtan

(7) Ljuset bortom bergen

(8) Kärlek bland molnen

(9) Ett litet mirakel

(10) Dans i månsken

(11) Våga börja om

(12) Drömmar om kärlek

(13) Nystart under skördemånen

(14) Hemma med dig

(15) En plats för kärlek

(16) Världen stannar upp

(17) Möten i äppellunden

(18) En vinterromans

(19) Tillbaka till Virgin River


Författaren bakom Virgin River
Robyn Carr är författaren bakom Virgin River och hon har skrivit flera serier på temat vänskap, familjedrama och småstadskärlek. Bland serierna finns Grace Valley, Thunder Point, och Sullivan's Crossing!


Virgin River är hittills den enda serien som har filmatiserats på Netflix. Mer om tv-serien hittar du nedan!

Titta på Virgin River

I dagsläget finns det fyra säsonger av Virgin River och en femte säsong är i produktion (vi längtar)! Enligt källor så släpps säsong 5 under sommaren 2023.

Hur skiljer sig böckerna från tv-serien?

Många Virgin River-fans som både har sett serien och läst böckerna märker att den största skillnaden är den antologiska aspekten. I böckerna får varje karaktär och deras berättelse eget utrymme, medans tv-serien främst fokuserar på Mel och Jack som huvudrollerna.

I den första boken får vi lära känna Mel, i den andra boken presenteras Preacher och Paige, och i den tredje boken är Mike och Brie huvudpersonerna. I tv-serien får vi se hur huvudkaraktärerna Jack och Mels relation utvecklas samtidigt som övriga karaktärer - Doc och Hope, Preacher och Paige, Brie och Brady, Lizzie och Ricky också spelar en viktig roll.